Stöd att få som företagare

företagare marketplace sthlm

Som många företag påverkas Marketplace STHLM också extremt av corona-pandemin och i dessa tuffa tider behöver vi varandra mer än någonsin. Därför vill vi finnas här och att samla alla nödvändiga och relevanta information som kan hjälpa dig som företagare under och efter corona-pandemin. Här har vi samlat alla myndigheter som erbjuder stöd för dig som företagare som kompletterar listan som vi skapade tidigare.

Företagsjour från Almi

Almi tillhandahåller finansiering och affärsutveckling till små och medelstora företag och finns tillgängliga för företag som har drabbats av krisen. Almi har nu i samarbete med Region Stockholm startat en företagsjour, med ett telefonnummer där de står redo med vår kompetens och expertis för att stötta. 

NyföretagarCentrum

NyföretagarCentrum Nacka-Värmdö-Tyresö erbjuder rådgivning för alla företag i dessa tider. Behöver du hjälp i att förstå vilka stöd du kan söka eller hur du bäst tar nästa steg kan de hjälpa dig. Boka din rådgiving på www.nyforetagarcentrum.se/nacka

Nationell företagsakut

Vänd dig till företagsskuten om du har frågor om korttidspermittering, om ditt företag drabbats ekonomiskt av covid-19 eller om du har frågor kring att hantera obestånd och konkurs. Läs mer om Nationella företagsakuten här: https://nationellaforetagsakuten.se

Företagarna

Företagarna har samlat Råd och stöd till företag här.

Nacka och Värmdö kommun

Både Nacka och Värmdö kommun har tagit fram åtgärdspaket som ett utökat stöd för dig som företagare. Åtgärderna rör bland annat att skjuta på tillsynsbesök som inte är kritiska, snabbare betalning och fakturor samt möjlighet till anstånd för olika kommunala avgifter.

Här kan du läsa mer om Nacka kommuns åtgärdspaket.
Här kan du läsa mer om Värmdö kommuns åtgärdspaket.

Leave a Reply

ArabicEnglishSwedish