Boktips v28 – Sustainable Entrepreneurship

Woman enjoying the nature

Boktips v28

Titel: Sustainable Entrepreneurship. Discovering, Creating and Seizing Opportunities for Blended Value Generation
Författare: Adam Lindgreen, François Moon, Christine Vallaster, Shumaila Yousafzai & Beatriz Palacios Florencio
Förlag: Routledge
Utgivningsår: 2018

Hållbar utveckling har blivit en av de viktigaste frågorna för vår tid.

Sustainable Entrepreneurship. Discovering, Creating and Seizing Opportunities for Blended Value Generation fördjupar sig författarna i frågor som handlar om hur vi från samhällets sida kan uppmuntra och skapa förutsättningar för hållbara entreprenörer.

Hållbarhetsfrågor är en växande del av entreprenörskaps- och managementforskningen. Trots det saknas fortfarande breda empiriska studier som gör det möjligt att bygga robusta teorier, menar redaktörerna Adam Lindgreen, François Moon, Christine Vallaster, Shumaila Yousafzai och Beatriz Palacios Florencio. Med den här interdisciplinära antologin vill de undersöka hur individer, grupper och organisationer upptäcker nya affärsmöjligheter som kan utvecklas till hållbara företag.

Källa: Esbri


Vi är en ideell förening som vill ge fler utlandsfödda kvinnor möjligheten att följa sina drömmar. Genom att samla in 800 000 SEK kommer vi kunna bidra till att fler verksamheter startas och växer. Pengarna kommer att gå till vår lokal i Högdalen där våra medlemmar har tillgång till egen butiksyta, lager och kontor. De kommer också göra så att vi kan anställa en person som kan ansvara för butiken och medlemmarnas produkter.  

Vi behöver din hjälp för att förverkliga någons dröm!

Läs mer om hur kan du hjälpa:

Följ vår resa på våra sociala kanaler:

Leave a Reply

ArabicEnglishSwedish