SEBx öppnar upp för fler betaanvändare av UNQUO

Smiling happy business woman, lawyer walking with coffee in city

Under våren hade SEB:s innovationsstudio SEBx gjort en undersökning som visade att för en majoritet av ensamföretagarna hade inga stödpaket varit aktuella.

Hela åtta av tio ensamföretagare tog av sparade pengar för att klara sig genom krisen. 40 procent av de tillfrågade sa att de hade påverkats negativt av coronakrisen, eller att situationen var kritisk.

De så kallade soloentreprenörerna efterlyste framför allt hjälp med att hitta nya uppdrag, men även rådgivning om hur man skulle kunna minska sina kostnader. Många ville också komma i kontakt med företagare i samma situation. 

Innovationsstudion SEBx har börjat jobba med sin första produkt, UNQUO som är en service som vänder sig just till ensamföretagare.

Nu öppnar upp SEBx för fler betaanvändare av UNQUO

På grund av intervjuerna har SEBx utvecklat UNQUO den första skräddarsydda finansiella tjänsten utvecklad av egenföretagare för egenföretagare. Entreprenörer som använder tjänsten kan jobba mer effektivt genom att minska antal timmar per vecka på administration.

En vardag där man lägger 44 timmar i genomsnitt på administration. Varje månad. Det är precis vad vi har gjort.

SEBx

Nu söker SEBx fler betaanvändare som kan ge input.

Är du intresserad?
Läs mer och signa upp dig på UNQUO.com


Vi är en ideell förening som vill ge fler utlandsfödda kvinnor möjligheten att följa sina drömmar. Genom att samla in 800 000 SEK kommer vi kunna bidra till att fler verksamheter startas och växer. Pengarna kommer att gå till vår lokal i Högdalen där våra medlemmar har tillgång till egen butiksyta, lager och kontor. De kommer också göra så att vi kan anställa en person som kan ansvara för butiken och medlemmarnas produkter.  

Vi behöver din hjälp för att förverkliga någons dröm!

Läs mer om hur kan du hjälpa:

Följ vår resa på våra sociala kanaler:

Leave a Reply

ArabicEnglishSwedish