Estelle, 15, företagare: Man är aldrig för ung för att börja

Estelle, 15, företagare (Källa: fPlus)

Just 15 år fyllda och redan företagare, är Estelle Nerö en frisk fläkt i det annars corona-tyngda Företagssverige. Med ett brinnande intresse för hästar och mode, och en pappa som har koll på e-handel, föll det sig naturligt att just de bitarna skulle vävas ihop. ”Man är aldrig för ung för att börja med något”, säger hon till fPlus.

Hästar har alltid varit en stor inspirationskälla, poetiskt och konstnärligt. Därför tyckte jag det var lustigt att de inte fanns mer representerade inom mode, säger 15-åriga Estelle Nerö från Karlshamn.

Så växte idén bakom nätbutiken Estelle Equestrian. Att kläder och accessoarer med hästtema var något som saknades på marknaden, tycks fler hålla med om.

Läs hela intervjun på fPlus.

Följ Estelle Equestrian här.


Vi är en ideell förening som vill ge fler utlandsfödda kvinnor möjligheten att följa sina drömmar. Genom att samla in 800 000 SEK kommer vi kunna bidra till att fler verksamheter startas och växer. Pengarna kommer att gå till vår lokal i Högdalen där våra medlemmar har tillgång till egen butiksyta, lager och kontor. De kommer också göra så att vi kan anställa en person som kan ansvara för butiken och medlemmarnas produkter.  

Vi behöver din hjälp för att förverkliga någons dröm!

Läs mer om hur kan du hjälpa:

Följ vår resa på våra sociala kanaler:

Leave a Reply

ArabicEnglishSwedish