Marketplace Community: Meet Theodora Gomis

Theodora Gomis, vår nyaste medlem i Marketplace Community, är en berest personlig tränare, founder av TG Fitness och blivande entreprenör med internationella yrkes- och livserfarenheter från Europa, Japan, Mellanöstern och nu Sverige.

Det är svårt att hinna med en hållbar träningsrutin

Som personlig tränare och framförallt trebarnsmamma förstår hon hur nutidens livsstil och effekten av Covid-19 gör det svårt att hålla igång och hinna med en hållbar träningsrutin. För kvinnor och speciellt mammor är det extra svårt då man måste balansera sin tid mellan familj, vänner och arbete. Egen tid och regelbunden träning med individuella mål blir en lyx och extremt svåra att åstadkomma.

Jag vill hjälpa mammor att hitta en plats i deras hektiska vardag där de får chansen att ge tillbaka och vårda sin kropp, den kropp som gjorde dem till de starka kvinnor och mammor de är.

Theodora Gomis


TG Fitness erbjuder individanpassad träning, rådgivning och stöd för aktiva och upptagna kvinnor. Genom att följa träningsprogram framtagna för varje individs unika startpunkt och målsättning bygger vi tillsammans upp en stark och självsäker kropp för vardagens alla behov. Att återfå respekt för sin egens kropps enorma potential och kraft är värdigt alla människor, framförallt alla mammor där ute.

Let’s stay amazing!

Hand i hand med TG Fitness jobbar jag med att utveckla och starta ett kafékoncept som möter behoven hos familjer med små barn som försöker leva sitt föräldraskap med glädje och optimism. Föräldrar som framför allt prioriterar sitt och sina barns välbefinnande och vill uppfostra sitt barn i en stödjande och omtänksam miljö.
Vi som står bakom konceptet är Montessori-utbildade, har erfarenhet från finansbranschen och verksamma inom näring, hälsa och livsstil.

Vad tycker Theodora om Marketplace STHLM?

-Jag gillar att Marketplace STHLM hjälper nya företag att växa och hjälper dem att nå ut med sina tjänster och produkter. Jag gillar också att Marketplace koncentrerar sig på kvinnor och ger dem en plats att utvecklas och där de kan förverkliga sina drömmar. Jag går gärna med i Marketplace, berättar Theodora till oss.

Vill du veta mer om TG Fitness och gå med i Theodoras fitness programm?

Hitta och följ TG Fitness på IG:


Vi är en ideell förening som vill ge fler utlandsfödda kvinnor möjligheten att följa sina drömmar. Genom att samla in 800 000 SEK kommer vi kunna bidra till att fler verksamheter startas och växer. Pengarna kommer att gå till vår lokal i Högdalen där våra medlemmar har tillgång till egen butiksyta, lager och kontor. De kommer också göra så att vi kan anställa en person som kan ansvara för butiken och medlemmarnas produkter.  

Vi behöver din hjälp för att förverkliga någons dröm!

Läs mer om hur kan du hjälpa:

Följ vår resa på våra sociala kanaler:

Leave a Reply

ArabicEnglishSwedish