Bli företagarinna – så kommer du över dina hjärnspöken och startar eget!

Är du kvinna och drömmer om att starta företag? Hindras du av hjärnspöken och rädsla för att misslyckas?

I nya boken Bli företagarinna inspirerar författaren Sandra Kastås andra kvinnor att ta klivet till att starta eget – och kasta tvivlet åt sidan.

Undersökningar har visat att kvinnor i större utsträckning än män ser hinder för att starta eget företag. Dessutom är kvinnor mer rädda för att misslyckas, vilket i sin tur leder till att färre kvinnor startar eget. Denna statistik vill författaren bakom Bli företagarinna ändra på.

Under en peppande onlineföreläsning kommer Sandra Kastås presentera konkreta råd och tips på hur du kommer över mentala hinder och slå hål på myter om företagande.

Hon kommer även att prata om:

  • Statistik kring kvinnors företagande
  • De vanligaste hjärnspökena och hur du övervinner dem
  • Tips på hur du kommer igång med ditt företagande!

Tid: 18 november 2020, 16:00-18:00

Plats: Online (livesändning)

Anmälning och praktisk information: Anmälning sker via Eventbrite sidan. Livesändning länken skickas till deltagarna senast 48 timmar innan evenemanget börjar. Vid frågor och funderingar kontakta gärna lilla@gomarketplace.se

Är du en kvinnlig entreprenör som letar efter en plats där du kan utveckla och sälja dina produkter?


Vi är en ideell förening som vill ge fler utlandsfödda kvinnor möjligheten att följa sina drömmar. Genom att samla in 800 000 SEK kommer vi kunna bidra till att fler verksamheter startas och växer. Pengarna kommer att gå till vår lokal i Högdalen där våra medlemmar har tillgång till egen butiksyta, lager och kontor. De kommer också göra så att vi kan anställa en person som kan ansvara för butiken och medlemmarnas produkter.  

Vi behöver din hjälp för att förverkliga någons dröm!

Läs mer om hur kan du hjälpa:

ELLER STÖD OSS GENOM SWISHA PÅ 123 30 898 69

Följ vår resa på våra sociala kanaler:

Leave a Reply

ArabicEnglishSwedish