Så lyckas du med digital marknadsföring

Varmt välkommen till en interaktiv föreläsning med Martin Al Khalili om hur du sätter upp en framgångsrik strategi för din digital marknadsföring. Martin driver digital marknadsföringsbyrån, Media-Q som specialiserar inom digital marknadsföring och hjälper sina kunder med senaste marknadsföringstrender och tips.

Idag använder 78% av Sveriges befolkning Facebook medans 60% använder instagram. Och enligt svenska internetstiftelsen ökar användandet exponentiellt för varje år som passerar.

”I en digital tid måste företag använda digitala strategier för att nå sina mål. I denna föreläsning kommer jag berätta hur man får följare, ökar uppmärksamhet online och når sina mål på sociala medier med en begränsad budget.

När jag var 17 år gammal lyckades jag få ett Instagram konto att komma till 50 000 följare på instagram under några månader. Idag är jag grundare och VD för bolaget Media Q som har jobbat med ett av sveriges största bolag inom olika branscher med digital marknadsföring.” – Martin Al Khalili, Media-Q

Tid: 2 december 2020, 13:00-14:00

Plats: Online (livesändning)

Anmälning och praktisk information: Anmälning sker via Eventbrite sidan. Livesändning länken skickas till deltagarna senast 2-3 timmar innan evenemanget börjar. Vid frågor och funderingar kontakta gärna lilla@gomarketplace.se

Är du en kvinnlig entreprenör som letar efter en plats där du kan utveckla och sälja dina produkter?


Vi är en ideell förening som vill ge fler utlandsfödda kvinnor möjligheten att följa sina drömmar. Genom att samla in 800 000 SEK kommer vi kunna bidra till att fler verksamheter startas och växer. Pengarna kommer att gå till vår lokal i Högdalen där våra medlemmar har tillgång till egen butiksyta, lager och kontor. De kommer också göra så att vi kan anställa en person som kan ansvara för butiken och medlemmarnas produkter.  

Vi behöver din hjälp för att förverkliga någons dröm!

Läs mer om hur kan du hjälpa:

ELLER STÖD OSS GENOM SWISHA PÅ 123 30 898 69

Följ vår resa på våra sociala kanaler:

One comment

Leave a Reply

ArabicEnglishSwedish