Varför misslyckas så många startups? Kursserie om entreprenörskap och företagande

De allra flesta startup-företag misslyckas. Enligt den statliga myndigheten Tillväxtanalys går hela 35% av alla nystartade företag i konkurs inom 3 år. Vad är det då som gör att vissa lyckas och andra misslyckas?

Entreprenörskap och företagande är en gratis* kursserie för dig som vill få kunskapen att starta och driva företag. Under kursen får du bland annat testa på att starta ett företag och du lär dig hur man skriver en affärsplan samt hur marknadsföring och redovisning går till.

*Värde: 4 595 kr

Ämne

Vi hjälper dig att våga starta eget, att starta företag utan kapital och att lära dig om företagandet

  • Ekonomi och juridik
  • Affärsutveckling
  • Ledarskap

Var Och När?

Är du en kvinnlig entreprenör som letar efter en plats där du kan utveckla och sälja dina produkter?


Vi är en ideell förening som vill ge fler utlandsfödda kvinnor möjligheten att följa sina drömmar. Genom att samla in 800 000 SEK kommer vi kunna bidra till att fler verksamheter startas och växer. Pengarna kommer att gå till vår lokal i Högdalen där våra medlemmar har tillgång till egen butiksyta, lager och kontor. De kommer också göra så att vi kan anställa en person som kan ansvara för butiken och medlemmarnas produkter.  

Vi behöver din hjälp för att förverkliga någons dröm!

Läs mer om hur kan du hjälpa:

ELLER STÖD OSS GENOM SWISHA PÅ 123 30 898 69

Följ vår resa på våra sociala kanaler:

Leave a Reply

ArabicEnglishSwedish