En kurs till dig som vill stärka ditt varumärke på Instagram

En av våra samarbetspartners, Bodil Bergman Hughes är en porträttfotograf i Stockholm som erbjuder brandingfotograferingar för entreprenörer på BrandingYou och även driver medlemstjänsten Image Members, också för entreprenörer.

Bodil har ett stort intresse för entreprenörskap, företagande och marknadsföring på sociala medier.

Den 5 februari kommer hon att dela med sig av heta tips på en kurs till Marketplace Community för en aktiv och effektiv närvaro på Instagram och tankar om varumärken. Hon berättar om de tjänster hon själv erbjuder som fotograf och varför de är värdefulla för entreprenörer. 

Datum och tid: 2021 februari 5, 13:00

Plats: digitalt via Zoom länk

Anmälning: via länken nedan

Vid frågor om kursen kontakta gärna lilla@gomarketplace.se

Är du en kvinnlig entreprenör som letar efter en plats där du kan utveckla och sälja dina produkter?


Vi är en ideell förening som vill ge fler utlandsfödda kvinnor möjligheten att följa sina drömmar. Genom att samla in 800 000 SEK kommer vi kunna bidra till att fler verksamheter startas och växer. Pengarna kommer att gå till vår lokal i Högdalen där våra medlemmar har tillgång till egen butiksyta, lager och kontor. De kommer också göra så att vi kan anställa en person som kan ansvara för butiken och medlemmarnas produkter.  

Vi behöver din hjälp för att förverkliga någons dröm!

Läs mer om hur kan du hjälpa:

ELLER STÖD OSS GENOM SWISHA PÅ 123 30 898 69

Följ vår resa på våra sociala kanaler:

Leave a Reply

ArabicEnglishSwedish