Mitti Söderort skriver om Marketplace STHLM

För fler kvinnliga entreprenörer. På Marketplace i Högdalen träffar vi Maureen Sami, Lilla Nemeth, Bashar Yousif, Sandra Osawaru, Gbemi Fasasi, Johanna Alazar, Sofie Selling och Sofies dotter Asiya. Foto: Direktpress

Missa inte vår intervju i Mitti Söderort.

De säljer sina produkter, får administrativ hjälp och skaffar ett nätverk. Nya forumet Marketplace i Högdalen vänder sig till stockholmare – främst invandrade kvinnor – som vill starta eget.

Pia Bisbo

Läs hela artikeln på Mitti Söderort.

Är du en kvinnlig entreprenör som letar efter en plats där du kan utveckla och sälja dina produkter?


Vi är en ideell förening som vill ge fler utlandsfödda kvinnor möjligheten att följa sina drömmar. Genom att samla in 800 000 SEK kommer vi kunna bidra till att fler verksamheter startas och växer. Pengarna kommer att gå till vår lokal i Högdalen där våra medlemmar har tillgång till egen butiksyta, lager och kontor. De kommer också göra så att vi kan anställa en person som kan ansvara för butiken och medlemmarnas produkter.  

Vi behöver din hjälp för att förverkliga någons dröm!

Läs mer om hur kan du hjälpa:

ELLER STÖD OSS GENOM SWISHA PÅ 123 30 898 69

Följ vår resa på våra sociala kanaler:

Leave a Reply

ArabicEnglishSwedish