Så lyckas du med din Facebook-annonsering – En digital föreläsning med Martin Al Khalili

Digital föreläsning på Marketplace STHLM

Varmt välkommen till en interaktiv föreläsning på Marketplace STHLM med Martin Al Khalili om hur lyckas du med din annonsering på Facebook. Martin driver digital marknadsföringsbyrån, Media Q Marketing som specialiserar inom digital marknadsföring och hjälper sina kunder med senaste marknadsföringstrender och tips.

Facebook är ett bättre forum, än något tidigare, för att marknadsföra en verksamhet

Men har du inte relevanta budskap som engagerar din målgrupp så behöver du marknadsföra budskapet gentemot din målgrupp. Vet inte din målgrupp om att du finns (inte följer dig på Facebook) så behöver du annonsera ditt budskap via Facebooks annonseringsverktyg som du hittar på Business.Facebook.com. Möjligheten att skräddarsy din annonskampanj på Facebook är stor, men det finns samtidigt en rad fällor att undvika. 

När jag var 17 år gammal lyckades jag få ett Instagram konto att komma till 50 000 följare på instagram under några månader. Idag är jag grundare och VD för bolaget Media Q som har jobbat med ett av Sveriges största bolag inom olika branscher med digital marknadsföring.”

Martin Al Khalili, Media-Q

Denna föreläsning är Del 2 av föreläsningsserien med Media Q Marketing. Missade du kanske den första träffen? Här kan du titta tillbaka på vår Event sida.

Mer om föreläsningen

Tid: 25 februari 2021, 14:00-15:00

Plats: Online (livesändning)

Anmälning och praktisk information: Anmälning sker via formuläret nedan. Länken skickas till deltagarna senast 2-3 timmar innan evenemanget börjar. Vid frågor och funderingar kontakta gärna lilla@gomarketplace.se

Bli en del av Marketplace STHLM

Vi erbjuder utvalda utställare att ställa ut sina produkter och tjänster för försäljning i vår exklusiva co-working space och showroom mitt i Högdalen Centrum.

Dessutom får du som vår medlem grundläggande kunskaper inom företagande, eventuell finansiell stöttning, coachning inom marknadsföring, försäljning och ekonomisk rådgivning genom våra samarbetspartner.

Vill du bli en del av Marketplace STHLM? Skicka din intresseanmälan redan idag. Följ länken nedan, svara gärna på frågor i enkäten och vi kontaktar dig så snart som möjligt.


Vi är en ideell förening som vill ge fler utlandsfödda kvinnor möjligheten att följa sina drömmar. Genom att samla in 800 000 SEK kommer vi kunna bidra till att fler verksamheter startas och växer. Pengarna kommer att gå till vår lokal i Högdalen där våra medlemmar har tillgång till egen butiksyta, lager och kontor. De kommer också göra så att vi kan anställa en person som kan ansvara för butiken och medlemmarnas produkter.  

Vi behöver din hjälp för att förverkliga någons dröm!

Läs mer om hur kan du hjälpa:

ELLER STÖD OSS GENOM SWISHA PÅ 123 30 898 69

Följ vår resa på våra sociala kanaler:

One comment

Leave a Reply

ArabicEnglishSwedish