Gör din egen tinktur – En workshop på Marketplace STHLM med Örtfabriken

Gör din egen tinktur – En workshop på Marketplace STHLM med Örtfabriken

På denna workshop kommer du få lära dig den fina konsten att göra en tinktur på örter. Du får med dig din egen tinktur hem. Jag ger dig kunskap och inspiration så att du får lust att göra dina egna tinkturer av vilda växter eller torkade örter.

Gör din egen tinktur – En workshop på Marketplace STHLM med Örtfabriken

Du kommer få känna, dofta och smaka på örter. Jag har med mig ett stort urval intressanta örter som kan ge dig stöd fysiskt och emotionellt. Eller varför inte magiskt.

Pris: 400 kr

Detta ingår i priset: Urval örter, burk, etikett. Lösningsvätska (alkohol eller glycerin)

Datum & tid: 2021 april 22, 18:00-19:30

Plats: Marketplace STHLM i Högdalen Centrum, Högdalsgången 13, 124 54 Bandhagen

Anmälning: Anmäl ditt intresse till info@ortfabriken.se

Om Örtfabriken

Örtfabriken har varsamt växt fram ur en önskan att leva mer hållbart i vardagen. Läkeväxter, tinkturer och stärkande mat spelar roll. Allt det vi stoppar i oss och andas in påverkar både oss själva och vår omgivning. Det går att leva ett mer hållbart liv.

Örtfabriken är ett familjeföretag. Vi tycker det är viktigt att stötta den egna hälsan med hjälp av naturen. Vi använder dagligen våra örter; både för att stärka hälsan men också för att ge en extra dimension till livet. Har du till exempel testat ett thé på citronmeliss och blommor av läkemalva efter en krävande arbetsdag?

Vi har genomgått flera olika örtutbildningar och vet vilka örter vi själva kan plocka. Vi experimenterar och gör beredningar av läkeväxter eller använder dem som krydda i matlagningen. Genom att prova oss fram förstår vi vad kroppen bäst kan behöva. I detta sökande började Örtfabrikens tinkturer ta form. Tinkturer bra på flera sätt. De är enkla att ta fram utan konserveringsmedel och tillsatser. De låter oss ta del av örtens verksamma ämnen i koncentrat.

Läs mer om Örtfabriken här

Bli en del av Marketplace STHLM

Vi erbjuder utvalda utställare att ställa ut sina produkter och tjänster för försäljning i vår exklusiva co-working space och showroom mitt i Högdalen Centrum.

Dessutom får du som vår medlem grundläggande kunskaper inom företagande, eventuell finansiell stöttning, coachning inom marknadsföring, försäljning och ekonomisk rådgivning genom våra samarbetspartner.

Vill du bli en del av Marketplace STHLM? Skicka din intresseanmälan redan idag. Följ länken nedan, svara gärna på frågor i enkäten och vi kontaktar dig så snart som möjligt.


Vi är en ideell förening som vill ge fler utlandsfödda kvinnor möjligheten att följa sina drömmar. Genom att samla in 800 000 SEK kommer vi kunna bidra till att fler verksamheter startas och växer. Pengarna kommer att gå till vår lokal i Högdalen där våra medlemmar har tillgång till egen butiksyta, lager och kontor. De kommer också göra så att vi kan anställa en person som kan ansvara för butiken och medlemmarnas produkter.  

Vi behöver din hjälp för att förverkliga någons dröm!

Läs mer om hur kan du hjälpa:

ELLER STÖD OSS GENOM SWISHA PÅ 123 30 898 69

Följ vår resa på våra sociala kanaler:

Leave a Reply

ArabicEnglishSwedish