Boktips v20 – The Art of Happiness: A Handbook for Living

Boktips v20 – The Art of Happiness: A Handbook for Living

Boktips v20

Titel: The Art of Happiness: A Handbook for Living

Author: Dalai Lama XIV

Published: 1998

Boktips v20 – The Art of Happiness: A Handbook for Living

Nearly every time you see him, he’s laughing, or at least smiling. And he makes everyone else around him feel like smiling. He’s the Dalai Lama, the spiritual and temporal leader of Tibet, a Nobel Prize winner, and an increasingly popular speaker and statesman. What’s more, he’ll tell you that happiness is the purpose of life, and that ”the very motion of our life is towards happiness.”

How to get there has always been the question. He’s tried to answer it before, but he’s never had the help of a psychiatrist to get the message across in a context we can easily understand. Through conversations, stories, and meditations, the Dalai Lama shows us how to defeat day-to-day anxiety, insecurity, anger, and discouragement. Together with Dr. Cutler, he explores many facets of everyday life, including relationships, loss, and the pursuit of wealth, to illustrate how to ride through life’s obstacles on a deep and abiding source of inner peace. 

Bli en del av Marketplace STHLM

Vi erbjuder utvalda utställare att ställa ut sina produkter och tjänster för försäljning i vår exklusiva co-working space och showroom mitt i Högdalen Centrum.

Dessutom får du som vår medlem grundläggande kunskaper inom företagande, eventuell finansiell stöttning, coachning inom marknadsföring, försäljning och ekonomisk rådgivning genom våra samarbetspartner.

Vill du bli en del av Marketplace STHLM? Skicka din intresseanmälan redan idag. Följ länken nedan, svara gärna på frågor i enkäten och vi kontaktar dig så snart som möjligt.


Vi är en ideell förening som vill ge fler utlandsfödda kvinnor möjligheten att följa sina drömmar. Med din hjälp kan vi bidra till att fler verksamheter startas och växer. Pengarna kommer att gå till vår lokal i Högdalen där våra medlemmar har tillgång till egen butiksyta, lager och kontor. De gör så att vi kan anställa en person som kan ansvara för butiken och medlemmarnas produkter.  

Vi behöver din hjälp för att förverkliga någons dröm!

Läs mer om hur kan du hjälpa:

ELLER STÖD OSS GENOM SWISHA PÅ 123 30 898 69

Följ vår resa på våra sociala kanaler:

Leave a Reply

ArabicEnglishSwedish