Marketplace Community: Carmela Guida

Marketplace Community: Carmela Guida

Ditt företagande börjar här

Bli en del av en kul community av inspirerande kvinnliga entreprenörer och lyft ditt företag till nästa nivå med Marketplace STHLM.

Jag har verkligen blivit stärkt i min roll som kvinnlig företagare

Carmela Guida / Örtfabriken

Denna gång presenterar vi Carmela Guida på Örtfabriken. Örfabriken är ett familjeföretag som säljer handgjorda tinkturer från läkeväxter och andra stärkande mat. Örtfabriken har varsamt växt fram ur en önskan att leva mer hållbart i vardagen.

Allt det vi stoppar i oss och andas in påverkar både oss själva och vår omgivning. Vi tycker det är viktigt att stötta den egna hälsan med hjälp av naturen. Vi använder dagligen våra örter; både för att stärka hälsan men också för att ge en extra dimension till livet. Har du till exempel testat ett thé på citronmeliss och blommor av läkemalva efter en krävande arbetsdag?

Vi har genomgått flera olika örtutbildningar och vet vilka örter vi själva kan plocka. Vi experimenterar och gör beredningar av läkeväxter eller använder dem som krydda i matlagningen. Genom att prova oss fram förstår vi vad kroppen bäst kan behöva. I detta sökande började Örtfabrikens tinkturer ta form. Tinkturer bra på flera sätt. De är enkla att ta fram utan konserveringsmedel och tillsatser. De låter oss ta del av örtens verksamma ämnen i koncentrat.

Lyssna på hur Carmela berättar om hennes resa som egenföretagare och vad tycker hon om Marketplace STHLM.

Bli en del av Marketplace STHLM

Vi erbjuder utvalda utställare att ställa ut sina produkter och tjänster för försäljning i vår exklusiva co-working space och showroom mitt i Högdalen Centrum.

Dessutom får du som vår medlem grundläggande kunskaper inom företagande, eventuell finansiell stöttning, coachning inom marknadsföring, försäljning och ekonomisk rådgivning genom våra samarbetspartner.

Vill du bli en del av Marketplace STHLM? Skicka din intresseanmälan redan idag. Följ länken nedan, svara gärna på frågor i enkäten och vi kontaktar dig så snart som möjligt.


Vi är en ideell förening som vill ge fler utlandsfödda kvinnor möjligheten att följa sina drömmar. Med din hjälp kan vi bidra till att fler verksamheter startas och växer. Pengarna kommer att gå till vår lokal i Högdalen där våra medlemmar har tillgång till egen butiksyta, lager och kontor. De gör så att vi kan anställa en person som kan ansvara för butiken och medlemmarnas produkter.  

Vi behöver din hjälp för att förverkliga någons dröm!

Läs mer om hur kan du hjälpa:

ELLER STÖD OSS GENOM SWISHA PÅ 123 30 898 69

Följ vår resa på våra sociala kanaler:

Leave a Reply

ArabicEnglishSwedish