Marketplace Community: Safia Abid och Lina Andreasson

Marketplace Community: Safia Abid och Lina Andreasson

Vi är Safia Abid och Lina Andreasson

Vi är ett ny uppstartat företag som säljer naturlig hud- och hårvård från Marocko.
Vår inspiration kommer från legendariska skönhetshemligheter som marockanska kvinnor använt sig av i tusentals år. Ursprungligen var Safias dröm att få skapa nått nytt från sitt hemland och föra vidare dessa skönhets knep vidare till sitt nya hemland .

Vi båda har stort intresse för naturlig egenvård och med Safias rötter i Marocko är också en stor dröm, att få skapa nått från sitt hemland och föra dessa skönhetsknep vidare till sitt nya hemland.

Alla våra produkter är handgjorda av 100 % naturliga. Hos oss hittar du naturlig skönhetsvård som är snäll mot ditt yttre och inre.

Antijamila betyder ”du är vacker” på arabiska.

Några av våra produkter

Rosolja 50 ml

Lugnar och vårdar extra känslig hy, speciellt verksam på inflammerad, torr och fuktfattig hy. Återställer fuktbalansen och fyller huden med naturliga näringsrika oljor som ger vacker lyster och bidrar till en slät, vital och hälsosam hy.

Använd som Dag/Natt serum, alltid efter Applicera på ansikte, hals och dekolletage.

Innehåll: Rosolja, mandelolja, jojoba

Lavendelolja 50 ml

Lavendelolja är vårdande och lugnande. Oljan har även sårläkande, antiseptisk effekt och oljan innehåller välgörande vegetabiliska fettsyror vilket är djupt återfuktande på huden.

Lavendeloljan kan hjälpa att balansera hudens talg produktion samt hindra bakterier som kan orsaka tex acne på huden.

Innehåll: lavendelolja, argan, mandelolja

Antijamila parfym 30 ml

Parfym är baserad på olja så den innehåller ej alkohol och är halal.

Vi har försökt skapa en doft för både kvinnor och män. Doft av oud, kryddor och är en aning blommig.

Innehåll: Jojoba olja, patcholli, sandelträd, lavendel och frankincence

Vill du veta mer?

Vi är mycket glada att välkomna Safia och Lina i Marketplace Community. Nu kan du köpa Antijamilas fantastiska produkter på Marketplace showroom i Högdalen Centrum. Missa inte följa Antijamila på Instagram:

Bli en del av Marketplace STHLM

Vi erbjuder utvalda utställare att ställa ut sina produkter och tjänster för försäljning i vår exklusiva co-working space och showroom mitt i Högdalen Centrum.

Dessutom får du som vår medlem grundläggande kunskaper inom företagande, eventuell finansiell stöttning, coachning inom marknadsföring, försäljning och ekonomisk rådgivning genom våra samarbetspartner.

Vill du bli en del av Marketplace STHLM? Skicka din intresseanmälan redan idag. Följ länken nedan, svara gärna på frågor i enkäten och vi kontaktar dig så snart som möjligt.


Vi är en ideell förening som vill ge fler utlandsfödda kvinnor möjligheten att följa sina drömmar. Med din hjälp kan vi bidra till att fler verksamheter startas och växer. Pengarna kommer att gå till vår lokal i Högdalen där våra medlemmar har tillgång till egen butiksyta, lager och kontor. De gör så att vi kan anställa en person som kan ansvara för butiken och medlemmarnas produkter.  

Vi behöver din hjälp för att förverkliga någons dröm!

Läs mer om hur kan du hjälpa:

ELLER STÖD OSS GENOM SWISHA PÅ 123 30 898 69

Följ vår resa på våra sociala kanaler:

Leave a Reply

ArabicEnglishSwedish