ABOUT THE

PROGRAM

Build-Up program PDF

Vi organiserar vårt första entreprenörskap utbildningsprogram som heter ”Build-Up Program”. Vårt mål är att stödja underrepresenterade företagare, först och främst kvinnliga entreprenörer, växa och förstå branschen för att nå sina egna mål – vad de än kan vara.

Vårt mål är att hjälpa unga kvinnor att förstå, utvecklas och nå målet i sitt företagande. Programmet kommer också att stärka dess deltagare att bygga sina vinnande affärsplaner med hjälp av högt kvalificerade instruktörer – Av våra samarbetspartners och inhyrda bransch experter.

Dessa entreprenörer kommer med hjälp av kunskapen och nätverket att avveckla hindren för integration och öka det redan existerande antal kvinnliga företagare i samhället och skapar därmed en alternativ väg till eget företagande. I slutet av programmet kommer deltagarna att erbjudas en möjlighet att bli medlem på Marketplace STHLM och deras produkter/varumärken kommer att ha plats i Marketplaces Showroom.

Varför delta i Marketplace STHLM BUILD-UP Program?

Programmet är designat för entreprenörer som är redo att ta sitt företag till nästa nivå. Den täcker alla aspekter av att accelerera verksamheten.

Från att bygga ett team till rådgivning för att utforska finansieringsmöjligheter – antingen via genom våra samarbetspartners eller annat alternativ. Målet är att hjälpa nya entreprenörer strukturera sina idéer, göra rätt bransch forskning, förstå sin marknad och bygga en vinnande affärsplan –  detta med hjälp av våra starka mentorer, teoristudier och under programmets träffar får du ta del av individuell affärsutveckling, experthjälp, föreläsningar och coworking.

Du kommer ha ett komplett pitch-paket att använda för investerare, banker och med våra samarbetspartners när du gått klart programmet.

Programmet pågår i 8 veckor mellan mars 7 – april 27 2023 med 3-4 timmars möten per vecka.

 

ANMÄL DIG NU

Vad får du som blir antagen?

Vi tror att vem som helst kan bli entreprenör oavsett bakgrund, ålder eller kön

Vad kan jag förvänta mig av programmet?

Coaching

  • En egen affärsutvecklare som stöttar dig i arbetet med bolagets affärsmodell och strategi.
  • Hjälp att bygga ditt team och hitta lämpliga personer att samarbeta med eller anställa.

Verktyg

  • Tillgång till verktyg och metoder för att snabbt utveckla bolaget inom områden som produktutveckling, försäljning, marknadsföring och hållbarhet.
  • Tillgång till avtalsmallar och dokumentmallar som underlättar ditt företagande.

Nätverk och Finansiering

  • Tillgång till Marketplace STHLM´s stora nätverk av företagare och investerare.
  • Träna på din pitch till såväl kunder som investerare med våra coacher.
  • Hjälp att hitta rätt finansiering för ditt bolag.
  • Hjälp att ta fram underlag och paketera ditt erbjudande för att ta in finansiering.

Samarbetspartners och Co-working

  • Möjlighet att söka medel till verifiering av din affärsidé som är tillgängliga för inkubatorbolag genom våra samarbetspartners eller andra partners i vårt nätverk.
  • Tillgång till kontorsplats i vår Co-Working.

Ansök till Build-Up programmet idag – Begränsat antal platser!

Drömmer du om att starta eget företag? Då är Build-Up Program för dig som vill driva eget eller precis har kommit i gång med ditt företag och vill ge det de bästa förutsättningarna framåt. Programmet ger dig verktygen du behöver för att kickstarta din företagsresa och utvecklas vidare.

ANMÄL DIG NU

MARKETPLACE STHLM        Högdalsgången 13 124 54 Bandhagen Stockholms län

Sign up today

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* indicates required