Entreprenörskap och företagande

Varför misslyckas så många startups?

De allra flesta startup-företag misslyckas. Enligt den statliga myndigheten Tillväxtanalys går hela 35% av alla nystartade företag i konkurs inom 3 år. Vad är det då som gör att vissa lyckas och andra misslyckas?

Entreprenörskap och företagande är en gratis* kursserie för dig som vill få kunskapen att starta och driva företag. Under kursen får du bland annat testa på att starta ett företag och du lär dig hur man skriver en affärsplan samt hur marknadsföring och redovisning går till.

*Värde: 4 595 kr

Ämne

Vi hjälper dig att våga starta eget, att starta företag utan kapital och att lära dig om företagandet

Var och när?

Föreläsare

JOY7318-1

Bashar Yousif

VD & grundare Marketplace STHLM

Bashar är multientreprenör som startat och driver flera olika verksamheter inom flera branscher. Han brinner för integration och företagande och har erfarenhet att vara ny företagare i Sverige med dess utmaningar och svårigheter. Han var Årets Pionjär i 2018.

BASHAR@GOMARKETPLACE.SE 070 78 25 082

Vårt samarbete med Stockholm Business Region / Stockholms stad.

Tjänsten Starta eget Stockholm matchar entreprenörer med privata rådgivare såsom Marketplace STHLM som bistår med coachning under företagsstarten. Med tjänsten får du kostnadsfri rådgivning under företagsstarten – välj den rådgivare som passar dig och din idé bäst.

Nu kan du hitta denna utbildning och bläddra bland våra aktiviteter och tjänster på Starta eget Stockholm plattformen samt få tillgång till andra mentorer och rådgivare.

Läs mer och anmäl här: foretagsservice/starta-eget

Skicka din ansökan här

ArabicEnglishSwedish