VI GÖR SKILLNAD FÖR BÅDE
INDIVIDEN OCH SAMHÄLLET

Samarbeta med oss ​​och hjälp oss att bygga ett rättvisare samhälle genom att stödja underrepresenterade entreprenörer. Med vår verksamhet arbetar vi mot de globala målen och Agenda2030.

Varför bli partner med oss?

Va med och gör skillnad

Marketplace STHLM stödjer underrepresenterade entreprenörer från hela Stockholm för att lära sig, starta och bygga upp företag som är hållbara, framgångsrika och som har en positiv och bestående inverkan på samhället. Vi är engagerade i att bygga ett mer jämställt samhälle genom att hjälpa till att utveckla entreprenörers kompetens, kunskap och självförtroende genom vårt unika program designade av entreprenörer för entreprenörer.

Vilka vi hjälper.

Vi inser att talanger är jämnt fördelade i samhället, men möjligheter är det inte. Alltför många människor hindras orättvist från att förverkliga sin entreprenörskaps-potential för att positivt påverka sina egna liv, andras liv i samhället och samhället i stort. Vi arbetar för att ändra på det genom att fokusera vårt stöd på underrepresenterade entreprenörer, vilket inkluderar kvinnor och rasmässigt minoriserade grupper, entreprenörer med funktionshinder och de utan tidigare arbets- eller affärsbakgrund.

8/10

Har lyckats med sitt entreprenörskap genom Marketplace STHLM och är idag framgångsrika företagare.

För att lyckas måste man jobba hårt och ta till sig den kunskap, coaching och hjälpredskap vi erbjuder våra kunder.

25%

Vet du hur många företagsledare i Stockholm som är kvinnor? Endast 25%

Endast 8% är kvinnor födda utomlands. Det arbetar Marketplace STHLM för att förändra.

VILL DU OCKSÅ GÖRA
NÄRINGSLIVET
MER JÄMSTÄLLT?
Nu har du chansen!

Andra fördelar om varför du ska bli vår partner

Support från ett expertteam

Vi kommer att använda vår expertis, entusiasm och idéer för att se till att samarbetet blir framgångsrikt för båda parter.

Medarbetarnas engagemang

Ett samarbete med oss ​​kommer att engagera och motivera dina medarbetare. Vi ger möjligheter att utveckla kommunikations- och ledarskapsförmåga hos Marketplace STHLM.

Ett sätt att marknadsföra ditt varumärke

Du kommer att få träffa innovativa och mångsidiga entreprenörer, få kontakt med dem tidigt, vilket leder till långsiktiga relationer och varumärkesexponering.

Ett skräddarsytt partnerskap

Vi är kreativa och kooperativa i vårt tillvägagångssätt och skräddarsyr precis rätt sorts partnerskap mellan oss för att förbättra din verksamhet.

Sponsor, mentor eller hyresgäst

Vi behöver samarbetspartners som kan bidra med som sponsor, mentor eller hyresgäst. Alla bidrag är värderade och vi hoppas att du vill vara med på denna spännande resa tillsammans med oss.

I lokalen finns flera mötesbord för 10-12 personer, projektor, wifi, whiteboard, soffgrupper, extra stolar, kaffe/te och tillgång till kök och lunchrum

Som vår partner får du använda vår öppna och trivsamma co-working space och showroom till din verksamhet eller organisation för att nå ut till befintliga och nya kunder.

Samarbeta med oss ​​och hjälp oss att bygga ett rättvisare samhälle genom att stödja underrepresenterade entreprenörer
  • Support från ett expertteam
  • Medarbetarnas engagemangs
  • Ett sätt att identifiera ditt varumärke
  • Ett skräddarsytt partnerskap

MARKETPLACE STHLM JOBBAR MOT DE GLOBALA MÅLEN OCH AGENDA 2030.

Uppdraget har en enda tydlig formulering: Hållbarhet. Med Agenda 2030 som drivkraft lovar vi att tänka om framtiden och leverera innovation i lösningar som väver samman nya affärsmöjligheter med samhällsnytta. Och med mångårig erfarenhet av affärsutveckling och innovationsledning i etablerade företag står vi redo att hjälpa dig utveckla morgondagens affärer. Som partner till Marketplace STHLM ökar du inte bara synlighet utan är med och jobbar mot de globala målen och AGENDA2030.

Läs mer
MARKETPLACE STHLM

Våra partners och supporters

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* indicates required