För partners

Vi behöver samarbetspartner som kan bidra med som sponsor, mentor eller hyresgäst. Alla bidrag är välkomna och vi hoppas att du vill vara med på denna resa tillsammans med oss.

Med ett strategiskt läge i Högdalens centrum, ett stenkast från Högdalens tunnelbanestation och bussterminal ligger Marketplace STHLM. Lokalen, som tidigare har använts som bokhandel, ligger i direkt anslutning till Högdalens Centrum med ingång och skyltfönster mot centrumet.

I lokalen finns: flera mötesbord för 10-12 personer, extra stolar, projektor, wifi, whiteboard, soffgrupper, kaffe/te och tillgång till kök.

Lokalen passar till corona-anpassade evenemang för max 50 personer såsom föreläsningar och seminarier, och till olika arbetsmöte för mindre grupper. 

Som vår partner får du använda vår öppen och stilig co-working space / showroom till din verksamhet eller organisation för att nå ut till befintliga och nya kunder.

 

Bli en del av Marketplace STHLM

Våra samarbetspartners

Anmäl till vårt nyhetsbrev

Få regelbundna uppdateringar om vårt arbete, viktiga datum och nyheter. Du får bara en påminnelse varje månad om våra nyheter och aktiviteter.

ArabicEnglishSwedish