GO Marketplace jobbar mot de Globala målen och Agenda 2030. 

Hållbar innovation – Framtidsinnovation

Vi erbjuder ett helhetskoncept för att hjälpa företag att starta, driva, utveckla och hantera en kris. Vi värnar om att uppfylla de globala målen för hållbar utveckling och arbetar tillsammans med våra kunder för att stärka deras verksamhet och uppnå långsiktig framgång. Vi levererar ett brett spektrum av tjänster, inklusive strategisk rådgivning, rättsliga lösningar, finansiell rådgivning, riskhantering och ekonomiska analyser.

Vi stöder våra kunder i deras sökande efter lösningar för att öka deras lönsamhet och styrka deras konkurrenskraft.

Fokus – De globala målen och AGENDA2030

AGENDA 2030

Mål 8 – Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt

Mål 5 – Jämställdhet

Mål 10 – Minskad ojämlikhet

Uppdraget har en enda tydlig formulering: Hållbarhet. Med Agenda 2030 som drivkraft lovar vi att tänka om framtiden och leverera innovation i lösningar som väver samman nya affärsmöjligheter med samhällsnytta. Och med mångårig erfarenhet av affärsutveckling och innovationsledning i etablerade företag står vi redo att hjälpa dig utveckla morgondagens affärer. Som partner till GO MARKETPLACE ökar du inte bara synlighet utan är med och jobbar mot de globala målen och AGENDA2030

LÄS MER OM AGENDA2030
Läs mer
Läs mer

Hållbar affärsutveckling för hållbara innovationer

 

GO MARKETPLACE värnar om att uppfylla de globala målen för hållbar utveckling och arbetar tillsammans med våra kunder för att stärka deras verksamhet och uppnå långsiktig framgång.

Som partner synliggör du inte bara ditt företag utan är med och jobbar mot de globala målen

About me

Vi hjälper ditt bolag mot nya hållbara affärer

Genom projektet coachas du i att stärka din förmåga att ställa om till hållbar utveckling. Vi hjälper ditt företag att utveckla nytänkande lösningar, som ger värde för befintliga och nya kunder och som efterfrågas av marknaden.

Kontakta oss för mer info

+20

Years of expierence

+1140

Entrepreneurs
GO MARKETPLACE

Våra partners och supporters

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få regelbundna uppdateringar om vårt arbete, viktiga datum och nyheter. Du får bara en påminnelse varje månad om våra nyheter och aktiviteter.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev