MEDLEMskap HOS MARKETPLACE STHLM

Bli en del av Marketplace STHLM

Vi arbetar för att bidra till att fler verksamheter startas och växer. Vi erbjuder våra medlemmar stöd för att boosta företagsstarten och ger samtidigt access till ett stort nätverk, värdefulla kunskaper, inspiration och verktyg.

Hur hjälper vi dig?

Vi erbjuder kvinnliga entreprenörer (med fokus på nyanlända och / eller utrikes födda kvinnor) möjligheten att ställa ut sina produkter och tjänster för försäljning, att testa marknaden och etablera sitt varumärke i vår exklusiva co-working space och showroom mitt i Högdalen Centrum. Dessutom får du som medlem grundläggande kunskaper inom företagande, eventuell finansiell stöttning, motivation att tro på dig själv, coachning inom marknadsföring, försäljning och grundläggande ekonomisk rådgivning genom våra samarbetspartner.

”DET ÄR BOKSTAVLIGT SANT ATT DU KAN LYCKAS BÄST
OCH SNABBAST GENOM ATT HJÄLPA ANDRA ATT LYCKAS.”

~ Bashar Yousif, Grundare Marketplace STHLM

Ingeting är omöjligt så länge viljan finns

”Benish är 19 år från Pakistan och har gått på svenska för entreprenörer. Hon har inte själv drivit eget men i Pakistan hade hennes familj företag. Hon vill nu starta i Sverige och hon har en bra leverantör för det hon vill göra, däremot saknar hon rätt nätverk och en lokal för att starta. Hon är i en tidig fas och behöver hjälp att komma igång. Benish är med som företagare i Marketplace STHLM`s Etablera fas. Ta fram varumärke etablera samarbeten”

– Lilla Nemeth, Projektledare

HUR HJÄLPER VI DIG?

Du kan ta del av Etablera om du har en affärsplan men ännu inte startat ditt företag eller om du precis startat och behöver stöttning att komma igång. Vi kan hjälpa med att välja företagsform och registrera ditt företag.

Finansiell matchning med mikrolångivare
Checklista för att starta och driva företag
Pitch och säljträning
Grundläggande marknadsföring
Enklare webblösningar

Våra medlemsplaner

Med kunskap får man självförtroende – Marketplace STHLM

”Clarisse är från Uganda och har sen några år tillbaka drivit en liten butik i Fruängen. Hon har en liten men lojal kundkrets och hon kan försörja sig på sitt företagande även om det inte är lätt. Det är svårt för Clarisse att utveckla sitt företagande eftersom hon själv måste stå i butiken, hon måste även hålla stängt under hennes inköpsresor. Clarisse sökte sig till Marketplace STHLM för att här finns en community manager som hjälper till med försäljning och här kan hon även träffa andra kvinnor och utbyta erfarenheter och idéer.”

– Lilla Nemeth, Projektledare

Erbjudande

Stöttning att komma igång
Ett fördelaktigt pris för både kontor/lokal och coachning som förenklar och tar bort trösklar i starten
En fysiks plattform där du dessutom inspireras av andra kvinnliga företagare på samma plats
Alla nödvändiga kontorstjänster

Våra medlemsplaner

Medlemskap hos Marketplace STHLM

Marketplace STHLM välkomnar personer med eller utan idé som söker en medgrundare i ett mycket tidigt skede av sin uppstartsresa.

Vi är också glada över att arbeta med team i ett tidigt skede av deras startresa.

Bli medlem

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* indicates required